Новини та ділова аналітика для проактивних

10 грн з квитка на фільм Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» піде на закупівлю техніки для в знищення рашистів – «Повернись живим»

16 лютого 2023 — 17:36
Прем‘єра кінострічки відбудеться вже 22 лютого

22 лютого 2023 року у широкий національний прокат виходить воєнна екшн-драма режисера Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21». Квитки на перегляду – вже у продажу.

Як повідомили у фонді «Повернись живим» 10 грн з кожного проданого квитка спрямують на проєкт фонду – «Довгі РУКи ТрО». Зокрема кошти будуть використані на закупівлю розвідувального ударного комплексу зі 120-мм мінометами для 111-ої окремої бригади територіальної оборони Луганської області.

Як писав Hubs, «Мирний-21» – це фільм-присвята прикордонникам, які першими дають відсіч ворогу, а також усім захисникам та захисницям. В основі сюжету стрічки – реальні події 2014 року, початок вторгнення окупаційних військ росії на Луганщині.

Це другий фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва, який оповідає героїчні історії українських воїнів, і друга масштабна колаборація з «Повернись живим». 2017 року під час прокату стрічки «Кіборги» 5 гривень від кожного квитка перерахували на допомогу родинам загиблих захисників Донецького аеропорту.

Долучатись до збору на проєкт «Довгі РУКи ТрО» також можна окремо, перейшовши за посиланням https://savelife.in.ua/tro-333/.