Новини та ділова аналітика для проактивних

Міноборони США вибрала компанію GM Defense як розробника та постачальника акумуляторних батарей для армійських електромобілів

19 жовтня 2022 — 12:31
У проєкті буде використана технологічна платформа Ultium

Підрозділ оборонних інновацій (DIU) Міноборони США вибрав компанію GM Defense для розробки прототипу акумуляторної батареї, яка буде протестована на оборонних платформах міністерства, повідомляє медіапортал PR Newswire.

Рішення прийняте з метою забезпечення військових потреб у легких та потужних акумуляторах для електромобілів. У цьому проєкті GM Defense використовуватиме технологічну платформу Ultium. Стверджується, що вона відповідає вимогам DIU щодо масштабування для різних тактичних військових транспортних засобів.

Платформа Ultium від GM – це агрегат, який складається з акумулятора для електромобіля та силових систем. Ultium створена за модульним принципом (що дає можливість масштабування), в батареї використовуються різні хімічні речовини та елементи.

DIU є організацією Міністерства оборони, яка впроваджує комерційні технологій для збройних сил США. GM Defense – дочірня компанія General Motors, розробляє інтегровані транспортні засоби, мобільні автономні рішення для оборони та безпеки.